Sega bevestigt Aliens: Infestation | Gamer.nl

Sega bevestigt Aliens: Infestation | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Informatie over Infestation kwam al eerder bovendrijven toen de Entertainment Software Rating Board (ESRB) eerder deze maand een vermelding van het spel opnam. Sega voegde aan deze info echter nog de releaseperiode en een vijftal eerste screenshots toe. In de game sturen spelers een marine-eenheid aan tijdens een mi ie om de Aliens uit te roeien. Ook strijden ze tegen vijandelijke soldaten. Spelers rennen, springen en schieten door de levels. Daarvoor gebruiken ze geweren, pistolen, vlammenwerpers en explosieven.

Het spel wordt ontwikkeld door WayForward Technologies. Deze studio was onder meer verantwoordelijk voor Contra 4 op de DS en Batman: The Brave and the Bold voor Wii en DS. Verder werkt het op dit moment ook aan BloodRayne Betrayal voor Xbox Live Arcade en PlayStation Store.

 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou