Sega begint mogelijk met mobiele abonneeservice, genaamd Sega Forever | Gamer.nl

Sega begint mogelijk met mobiele abonneeservice, genaamd Sega Forever | Gamer.nl

Sega begint mogelijk een service om oude games op mobiele apparaten te spelen, genaamd Sega Forever. De informatie van Twitter-gebruiker href="https://twitter.com/Bearkiddy">Barett Barker </a>komt overeen met geregistreerde social mediakanalen van Sega.

YouTuber legt in zijn video uit dat hij verschillende afbeeldingen van Barker heeft ontvangen, waarin de service opduikt. In een iOS-versie van de retrogame Comix Zone dook de optie op om de game in plaats van zonder advertenties te kopen, een abonnement aan te schaffen voor Sega Forever. De game is momenteel officieel speelbaar in de Filipijnen.

Ook zegt hij dat een survey in de game vraagt over een dergelijke service, waarin de games Virtua Cop, Panzer Dragoon en Sonic the Hedgehog worden genoemd. Mocht Sega Forever uitgerold worden, dan wordt het de eerste keer dat Saturn-games buiten de console speelbaar zijn.

Sega heeft momenteel een Forever-account gemaakt op Facebook, Twitter en Reddit. Het bedrijf maakte recent bekend dat mobiele apparaten een belangrijk onderdeel van de strategie wordt.

Media has no description
Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou