Nieuws

Sega begint mogelijk met mobiele abonneeservice, genaamd Sega Forever

Saturn-games op je mobiel?

Geschreven door Jacco Peek op
Sega begint mogelijk een service om oude games op mobiele apparaten te spelen, genaamd Sega Forever. De informatie van Twitter-gebruiker Barett Barker komt overeen met geregistreerde social mediakanalen van Sega.

YouTuber Shawn Long legt in zijn video uit dat hij verschillende afbeeldingen van Barker heeft ontvangen, waarin de service opduikt. In een iOS-versie van de retrogame Comix Zone dook de optie op om de game in plaats van zonder advertenties te kopen, een abonnement aan te schaffen voor Sega Forever. De game is momenteel officieel speelbaar in de Filipijnen.

Ook zegt hij dat een survey in de game vraagt over een dergelijke service, waarin de games Virtua Cop, Panzer Dragoon en Sonic the Hedgehog worden genoemd. Mocht Sega Forever uitgerold worden, dan wordt het de eerste keer dat Saturn-games buiten de console speelbaar zijn.

Sega heeft momenteel een Forever-account gemaakt op Facebook, Twitter en Reddit. Het bedrijf maakte recent bekend dat mobiele apparaten een belangrijk onderdeel van de strategie wordt.

Bron: NeoGAF

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe artwork van Far Cry 5 uitgebracht Nintendo maakt tijden Arms-testperiode voor Switch bekend
0

Reacties op: Sega begint mogelijk met mobiele abonneeservice, genaamd Sega Forever

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.