Nieuws
Sega 3D Classics Collection

Sega 3D Classics Collection komt naar Europa

Voorheen alleen aangekondigd voor Noord-Amerika

Geschreven door Lucas May op

Sega 3D Classics Collection, een verzameling van klassieke games met 3D-functionaliteit voor de Nintendo 3DS, wordt ook in Europa uitgebracht. De collectie is sinds kort beschikbaar in Noord-Amerika.

Community manager Dan Sheridan van Sega heeft bevestigd dat de collectie ook in Europa wordt uitgegeven: "We hebben gehoord dat fans uitkijken naar de release van 3D Classics Collection in Europa, en, afhangend van het certificatieproces, hebben we binnenkort meer informatie om te delen. Eén ding kan ik je wel vertellen, het komt eraan!"

De collectie is in ontwikkeling bij M2 en voegt naast de conversie naar 3D ook nieuwe modi toe aan de Sega-klassiekers. De collectie bevat: Sonic The Hedgehog, Fantasy Zone 2 W, Thunder Blade, Galaxy Force 2, Altered Beast, Maze Walker, Puyo Puyo 2, Power Drift en Fantasy Zone 2: The Tears of Opa-Opa.

Bron: Sega Central

Dit artikel delen:

Lees meer

De Ninja Turtles uit Platinum's Mutants in Manhattan Microsoft weigerde Lionhead te verkopen voor sluiting
1

Reacties op: Sega 3D Classics Collection komt naar Europa

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • casualkiller

    • 12 mei 2016 16:25
    Galaxy Force 2 en Thunder Blade (en outrun al lijkt deze te ontbreken in deze collectie?!?) zijn, alsof ze ooit gemaakt zijn voor een 3D display, Supertof werkt dat op de 3DS.

    En ik zal blij zijn als ik ze eindelijk kan aanschaffen want ik heb mn hele 3ds er voor moeten kapot haxxen om ze uberhaupt (1,5 - 2 jaar geleden) te kunnen spelen !@!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.