Sean Bean speelt hoofdrol in eerste Elusive Target-missie in Hitman 2 | Gamer.nl

Sean Bean speelt hoofdrol in eerste Elusive Target-missie in Hitman 2 | Gamer.nl

Warner Bros. Entertainment en IO Interactive hebben bekendgemaakt dat acteur Sean Bean een hoofdrol gaat spelen in de eerste Elusive Target-missie in Hitman 2. De acteur speelt de rol van de beruchte Mark Faba.

Faba staat in de Hitman-franchise bekend als voormalig MI5-agent die nu een huurmoordenaar is geworden. Faba draagt de naam 'The Undying', tevens de naam van de eerste Elusive Target-mi ie, en wordt gezien als een meester in het in scène zetten van zijn eigen dood. Dit heeft ervoor gezorgd dat de International Contract Agency (ICA) nu een prijs op het hoofd van Faba heeft gezet.

Bean is zeer enthousiast over zijn rol in de nieuwe Hitman-game. "Het is altijd spannend om een nieuwe rol te spelen en ik kijk ernaar uit om mijn personage in actie te zien wanneer de Elusive Target-mi ie uit is", aldus Bean.

Hitman 2

Studio Head van IO Interactive, Hakan Abrak, zegt ook erg blij met de samenwerking tu en de ontwikkelaar en de acteur. "Elusive Targets zijn een typisch kenmerk geworden in de Hitman-reeks, als onderdeel van de constante stroom gratis livecontent voor alle spelers. Deze nieuwe mi ie met Sean Bean is een van vele updates, features, modi en nieuwigheden in Hitman 2, waarmee het volgende hoofdstuk in onze groeiende huurmoordenaarswereld het spel nog rijker maakt voor zowel de trouwe community als nieuwkomers", aldus Abrak.

In een nieuw verschenen trailer wordt Faba geïntroduceerd tijdens een gesprek met zijn therapeut. In het gesprek worden al een aantal hints gegeven over zijn unieke methode voor huurmoorden, aangezien vele voorwerpen in de kamer voor hem als huurmoordenaar kunnen dienen als wapen. Alhoewel het in de trailer slecht afloopt voor de therapeut, is aan het einde te zien dat iemand de hele tijd aandachtig heeft meegekeken; Agent 47.

De eerste Elusive Target-mi ie staat gepland om op 20 november uit te komen, een week na het verschijnen van Hitman 2 en is voor tien dagen beschikbaar. In deze mi ie moet de speler als Agent 47 Faba stoppen van het plegen van een contractmoord tijdens het Global Innovation Racing-event in Miami.

Elusive Target-mi ies zijn speciale mi ies die tijdelijk gratis beschikbaar zijn in de game. Spelers krijgen slechts één kans om hun doelwit in de mi ie uit te schakelen en indien dat niet lukt, dan kan de speler het contract niet opnieuw spelen. Deze Elusive Target-mi ie is de eerste van vele live-contentupdates die uitgebracht worden na het verschijnen van Hitman 2.

Eerder werd er een 1-tegen-1-modus aangekondigd voor Hitman 2 genaamd 'Ghost-modus' waarin twee spelers tegen elkaar op dezelfde locatie strijden om als eerst vijf doelwitten ongezien uit te schakelen.

Hitman 2 verschijnt op 14 november op pc, Xbox One en PS4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou