Nieuws
Hitman 2

Hitman 2-spelers kunnen Sean Bean vanaf vandaag vermoorden

For England James?

Geschreven door Geert de Wekker op
Vanaf vandaag is acteur Sean Bean te vinden als eerste Elusive Target in Hitman 2. Eerder werd zijn verschijning al aangekondigd.

In de game is speelt Bean het doelwit Mark Faba, een voormalig MI5-agent die oneervol ontslagen is en een meester is in het in scène zetten van zijn eigen dood. Hierdoor heeft hij nu een grote prijs op zijn hoofd gekregen en moet Agent 47 hem voorgoed uitschakelen. De Elusive Target, genaamd The Undying, is speelbaar tot 4 december.

In een nieuwe trailer wordt The Undying-missie voor Agent 47 verder uitgelegd. Faba kan gevonden worden in de Miami-map van Hitman 2. Deze eerste Elusive Target is onderdeel van de eerste gratis uitbreiding van IO Interactive voor Hitman 2. Met het uitspelen van Elusive Targets kunnen spelers nieuwe pakken en vermommingen vrijspelen voor in de game. Bekijk hieronder de nieuwe trailer voor The Undying met Sean Bean.

Hitman 2 is nu verkrijgbaar voor PS4, Xbox One en pc. Lees ook onze review: Hitman 2 staat in de schaduw van z’n voorganger.

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste foto van Monster Hunter-film verschenen Update: No Man's Sky Visions-update verschijnt morgen
0

Reacties op: Hitman 2-spelers kunnen Sean Bean vanaf vandaag vermoorden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.