Nieuws
Sea of Thieves

Sea of Thieves-update voegt meer cosmetische items toe

Meer ooglapjes voor de liefhebber

Geschreven door Arran Winmai op
De meest recente Sea of Thieves-update voegt een eerste golf aan nieuwe cosmetische voorwerpen toe.

De patch notes zijn te vinden op de Sea of Thieves-website. Daar laat Rare weten dat zij, op basis van feedback van hun fans, de eerste golf aan cosmetische toevoegingen hebben gemaakt. Het gaat om nieuwe kleding in de categorieën Admiral, Bilge Rat, Sea Dog en Sovereign.

Tevens zijn de nieuwe voorwerpen alleen te vinden in specifieke outposts. Voorheen was er geen verschil tussen het aanbod van de verschillende outposts. Het aanbod van de winkels is tevens afhankelijk van de regio van de speler. Dit betekent dat sommige spelers uit bijvoorbeeld de Verenigde Staten naar de Ancient Isles moeten varen voor de nieuwe Soverign-set, terwijl Europeanen een andere locatie moeten opzoeken.

Naast deze toevoegingen brengt de update ook bugfixes en verbeteringen aan de performance. De update is 2,40GB groot op de Xbox One en 2,06GB op pc.

Tenslotte is er tijdelijk een nieuw wapen te verkrijgen. De "Launch Crew" Eye of Reach is toegevoegd om te vieren dat Sea of Thieves een maand uit is. Het wapen kan twee weken lang in de winkels gekocht worden voor een enkel goudstuk.

Sea of Thieves

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon-achtige mmo Temtem krijgt eerste teaser Nintendo beschuldigd van patentschending in Verenigde Staten
2

Reacties op: Sea of Thieves-update voegt meer cosmetische items toe

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  MARQ242

  • 2 mei 2018 15:26
  Wat ook wel fijn is is dat wanneer je een merchant missie activeert er naast de uitrusting die je nodig hebt voor de missie ook een aantal extra kooien spawnen zodat je wat meer beesten kan vangen en verkopen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Black Spider

  • 3 mei 2018 09:20
  Ik heb veel kritiek over deze game gelezen over de content, maar het tegenwoord is dat de content de komende periode flink gaat groeien. Dus de devs steken momenteel tijd in cosmetische items? Seriously?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.