Sea of Thieves-update voegt meer cosmetische items toe | Gamer.nl

Sea of Thieves-update voegt meer cosmetische items toe | Gamer.nl

De meest recente Sea of Thieves-update voegt een eerste golf aan nieuwe cosmetische voorwerpen toe.

De patch notes zijn te vinden op de Sea of Thieves-website. Daar laat Rare weten dat zij, op basis van feedback van hun fans, de eerste golf aan cosmetische toevoegingen hebben gemaakt. Het gaat om nieuwe kleding in de categorieën Admiral, Bilge Rat, Sea Dog en Sovereign.

Tevens zijn de nieuwe voorwerpen alleen te vinden in specifieke outposts. Voorheen was er geen verschil tu en het aanbod van de verschillende outposts. Het aanbod van de winkels is tevens afhankelijk van de regio van de speler. Dit betekent dat sommige spelers uit bijvoorbeeld de Verenigde Staten naar de Ancient Isles moeten varen voor de nieuwe Soverign-set, terwijl Europeanen een andere locatie moeten opzoeken.

Naast deze toevoegingen brengt de update ook bugfixes en verbeteringen aan de performance. De update is 2,40GB groot op de Xbox One en 2,06GB op pc.

Tenslotte is er tijdelijk een nieuw wapen te verkrijgen. De "Launch Crew" Eye of Reach is toegevoegd om te vieren dat Sea of Thieves een maand uit is. Het wapen kan twee weken lang in de winkels gekocht worden voor een enkel goudstuk.

Sea of Thieves
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou