Nieuws
Sea of Thieves

Sea of Thieves-patch stuurt spelers onderwater

Rare aanwezig met panel bij Comic-Con

Geschreven door Pablo Bool op
Rare kondigt in een developer update aan dat Sea of Thieves een nieuwe patch krijgt, waarbij ook het nieuwe event Sunken Curse wordt toegevoegd.

In de patch notes staat dat het event nieuwe artefacten en verhaallijnen toevoegt aan de piratengame.

Tijdens dit event moet men standbeelden zien te verbrijzelen. De zogenaamde "Cursed Mermaid" standbeelden zijn niet op het land te vinden, maar juist onderwater. Er zijn verschillende soorten standbeelden en sommigen zijn moeilijker kapot te maken dan anderen. De Sapphire-variant is het makkelijkst, gevolgd door Emerald en Ruby.

Daarnaast vertelt Executive Producer Joe Neate in de developer update dat ze aanwezig zijn op de Comic-Con in San Diego en zaterdag 21 juli een panel houden. Vermoedelijk wordt hier nieuwe informatie onthult over nieuwe evenementen voor Sea of Thieves.

Het event Cursed Sails, dat op de E3 is aangekondigd, verschijnt ergens deze maand en Forsaken Shores is speelbaar in september. Hierna zullen dus nog drie updates verschijnen.

Cursed mermaid statue
Cursed Mermaid Statue

Dit artikel delen:

Lees meer

Octopath Traveler Futuristische dystopie in State of Mind
1

Reacties op: Sea of Thieves-patch stuurt spelers onderwater

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Freeman

  • 13 juli 2018 12:51
  Cursed Mermaid Statue event is niet een aanrader. Het lijkt meer op een test van een feature die later in de game kan verschijnen..

  Na 1x zo'n statue (die tevens geen weerstand bied, behalve dat als je er op mept, je health naar beneden gaat) te hebben verslagen met meerdere spelers ben je er wel klaar mee.

  SOT zit vol met water, hopelijk doen ze daar veel meer uitdagende dingen mee, want het spel is ook onder water een lust voor de ogen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.