Nieuws
Sea of Thieves

Sea of Thieves ontvangt later deze maand Ships of Fortune-update

Update komt gratis naar Xbox One, Windows 10 en Xbox Game Pass

Geschreven door Michel Musters op
Vanaf 22 april is de gratis update Ships of Fortune voor Sea of Thieves beschikbaar.

Dat hebben Microsoft en Rare tijdens de Inside Xbox-uitzending gisteravond onthuld. De update komt op 22 april beschikbaar voor de game op Xbox One, Windows 10 en Xbox Game Pass.

Ships of Fortune voegt een nieuwe optie toe aan de bestaande Trading Companies - Gold Hoarders, Merchant Alliance, Order of Souls en Athena's Fortune. Door een 'Emissary' te worden kunnen spelers extra beloningen met boosts en speciale cosmetische items verkrijgen.

Spelers doen dit door missies voor hun Trading Company naar keuze te doen en vervolgens de Emissary-vlag te hijsen. Dit maakt het nog verleidelijker voor andere piratencrews om het schip van spelers aan te vallen. Door een hogere Grade te behalen, ontgrendelen spelers een hogere multiplier wanneer ze hun buit inleveren.

Een nieuwe Company genaamd The Reaper's Bones, waar gedurende de vorige updates al naar gehint werd, wordt ook geïntroduceerd. Zij jagen specifiek op de Emissaries en proberen hun vlag en buit te stelen. Spelers die willen aansluiten bij The Reaper's Bones kunnen zich aanmelden bij The Reaper's Hideout.

Tot slot worden ook katten geïntroduceerd als huisdieren, nadat eerder al papegaaien en apen onderdeel van het spel waren. Er zijn drie verschillende soorten te verkrijgen: Wildcats, Ragamuffins en Mau. Elk type komt in verschillende kleuren, en daarbij kan er ook een outfit voor de kat bij elkaar gesprokkeld worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Journey to the Savage Planet komt naar Xbox Game Pass Obsidians Grounded verschijnt in juli
1

Reacties op: Sea of Thieves ontvangt later deze maand Ships of Fortune-update

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  ravw

  • 8 april 2020 04:36
  en hopelijk nu ook snel op steam verkrijgbaar want ik heb hem al zo lang op mijn verlanglijst staan :-)
  Lijk me een erg leuke game

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.