Sea of Thieves ontvangt later deze maand Ships of Fortune-update

Sea of Thieves ontvangt later deze maand Ships of Fortune-update

Vanaf 22 april is de gratis update Ships of Fortune voor Sea of Thieves beschikbaar.

Dat hebben Microsoft en Rare tijdens de Inside Xbox-uitzending gisteravond onthuld. De update komt op 22 april beschikbaar voor de game op Xbox One, Windows 10 en Xbox Game Pass.

Ships of Fortune voegt een nieuwe optie toe aan de bestaande Trading Companies - Gold Hoarders, Merchant Alliance, Order of Souls en Athena's Fortune. Door een 'Emissary' te worden kunnen spelers extra beloningen met boosts en speciale cosmetische items verkrijgen.

Spelers doen dit door missies voor hun Trading Company naar keuze te doen en vervolgens de Emissary-vlag te hijsen. Dit maakt het nog verleidelijker voor andere piratencrews om het schip van spelers aan te vallen. Door een hogere Grade te behalen, ontgrendelen spelers een hogere multiplier wanneer ze hun buit inleveren.

Een nieuwe Company genaamd The Reaper's Bones, waar gedurende de vorige updates al naar gehint werd, wordt ook geïntroduceerd. Zij jagen specifiek op de Emissaries en proberen hun vlag en buit te stelen. Spelers die willen aansluiten bij The Reaper's Bones kunnen zich aanmelden bij The Reaper's Hideout.

Tot slot worden ook katten geïntroduceerd als huisdieren, nadat eerder al papegaaien en apen onderdeel van het spel waren. Er zijn drie verschillende soorten te verkrijgen: Wildcats, Ragamuffins en Mau. Elk type komt in verschillende kleuren, en daarbij kan er ook een outfit voor de kat bij elkaar gesprokkeld worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

en hopelijk nu ook snel op steam verkrijgbaar want ik heb hem al zo lang op mijn verlanglijst staan :-) Lijk me een erg leuke game

0

Aanbevolen voor jou