Sea of Thieves krijgt verhaalgedreven update

Sea of Thieves krijgt verhaalgedreven update

Tijdens XO19 heeft ontwikkelaar Rare de volgende uitbreiding van Sea of Thieves onthuld. De update is verhaalgedreven en heeft de naam The Seabound Soul.

The Seabound Soul-update vertelt het verhaal van Captain Pendragon. Deze kapitein probeert het mysterie van een vreemd schip genaamd de Ashen Dragon te ontrafelen. De update introduceert een nieuwe vijand in de wereld van Sea of Thieves en spelers kunnen verwachten dat het verhaal zich gedurende de aankomende maanden gaat ontrafelen.

In tegenstelling tot vorige updates van dit piratenspel, wordt deze uitbreiding verteld als een Tell Tale-game, in andere woorden; de update draait om een verhaal dat wordt toegevoegd. Spelers beleven samen met de crew van Kapitein Pendragon typische piratenavonturen en dienen allerlei opdrachten en missies voor hem te voltooien.

Naast de verhaalgedreven-update wordt er ook een nieuw gevaar geïntroduceerd, namelijk vuur. Dit betekent dat spelers voor het eerst vuurbommen op elkaar kunnen gooien. Daarnaast kunnen gecontroleerde vuurtjes uit de hand lopen, bijvoorbeeld bij het braden van een vis.

Rare heeft gister overigens hun nieuwste game Everwild onthuld, maar volgens de ontwikkelaar betekent dit niets voor het onderhoud van Sea of Thieves. Spelers kunnen nog altijd dezelfde inspanning van het team verwachten als voorheen.

Watch on YouTube

De Seabound Soul-update is vanaf 20 november gratis te downloaden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Leuke game, alleen heb ik er zelf te weinig tijd voor om goed te spelen :( Je bent zo een paar uur onderweg en als je de server verlaat ben je ook je 'progress' van dat moment kwijt.

0
test

@Psychoot voor verhalen is dat soms wat lastig ja. Maar als je loot in je boot hebt kan je dat gewoon inleveren en ben je dus niks kwijt.

0
test

@Derper Klopt, maar als je bedenkt dat ik per week maar 30/60min gametijd heb atm dan heb ik loot in mijn boot en heb ik geen tijd meer om terug te gaan :D Even wachten tot ik weer wat meer tijd krijg want de game zelf is wel leuk om te doen !! Zou wel eventueel Arena kunnen doen overigens.

0

Aanbevolen voor jou