Sea of Thieves krijgt content-update in mei | Gamer.nl

Sea of Thieves krijgt content-update in mei | Gamer.nl

Ontwikkelaars Rare en Microsoft hebben hun contentplannen voor Sea of Thieves onthuld. De komende maanden kunnen spelers drie content-updates verwachten voor de game.

Om te beginnen komt er volgende maand de The Hungering Deep-update uit voor Sea of Thieves. Deze voegt onder andere een nieuwe vijand toe die crews gezamenlijk moeten uitschakelen. Verder komen er verschillende beloningen, items en mechanica naar het spel. Vanaf mei kunnen spelers aan de slag gaan met wekelijkse uitdagingen om unieke beloningen vrij te spelen.

"We hebben goed naar onze community geluisterd en weten hoe graag ze iets horen over de plannen om Sea of Thieves te laten groeien", laat executive producer van Sea of Thieves, Joe Neate, weten. "Zoals we altijd al gezegd hebben is de lancering slechts het begin van Sea of Thieves en gaan we de game laten groeien en evolueren met feedback uit onze community."

Verder laten de ontwikkelaars in de bovenstaande content-update weten dat er nog twee grote updates op komst zijn voor Sea of Thieves. Aankomende zomer komen de Forsaken Shores-, die onder meer een nieuw stuk aan de map toevoegt, en Cursed Sails-updates, die een nieuw type schip en vijand brengt, uit voor het piratenspel.

Sea of Thieves lanceerde eind vorige maand voor Xbox One en pc. Bekijk in onze review hoe onze redacteur Wilbert de game ervaren heeft.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou