Scrolls wordt goedkoper op tablets | Gamer.nl

Scrolls wordt goedkoper op tablets | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Scrolls kost momenteel vijftien euro voor Windows en Mac, maar die prijs wordt verlaagd naar ongeveer vier euro wanneer de tabletversie van het spel verschijnt in oktober.

Mojang zegt namelijk dat de huidige prijs te duur is voor een mobiele game. Wie Scrolls al heeft gekocht, krijgt ter compensatie een Shard Pack ter waarde van zo'n vijftien euro cadeau.

In Scrolls neemt de speler de rol aan van een magiër met als doel om door middel van magische boekrollen, scrolls, een leger op te roepen en de vijand hiermee op tactische wijze te verslaan. De multiplayer van het spel is cro -platform. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou