Scriptschrijver BloodRayne hekelt samenwerking met Uwe Boll | Gamer.nl

Scriptschrijver BloodRayne hekelt samenwerking met Uwe Boll | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Turner zegt dat ze op een gegeven moment gebeld werd door Boll, omdat het script voor BloodRayne te laat was aangeleverd. Boll zou haar in dit gesprek een leugenaar genoemd hebben en zijn ongenoegen al scheldend hebben uitgesproken. Hierop besloot Turner haar manager ervoor te laten zorgen dat ze nooit meer door Boll zou worden benaderd.

Ze rondde het script nog wel af en stuurde dit naar Boll. Turner vertelt dat hoewel het een eerste opzet betrof, de versie meteen door Boll geaccepteerd werd en dat hij kort daarna met het schieten van de film van start ging. De uiteindelijke film bevatte volgens Turner echter slechts zo'n twintig procent van wat zij had geschreven. Toen ze deze versie voor het eerst zag, samen met het productieteam, barstte ze als enige in lachen uit. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou