Scripts van seizoen 3 van The Witcher zijn bijna af

Scripts van seizoen 3 van The Witcher zijn bijna af

De scripts van het derde The Witcher-seizoen zijn nagenoeg af.

Dat meldt showrunner Lauren Schmidt Hissrich in een interview met Techradar. "We zijn bijna klaar met het script en het is geweldig. Ik ben erg enthousiast over het seizen, want het is gebaseerd op mijn favoriete boek in de saga: The Time of Contempt."

The Time of Contempt - in het Nederlands bekend als De Jaren van Verachting - is het tweede volledige The Witcher-boek dat kwam na Blood of Elves en twee verhalenbundels. 

Hissrich: "Ik heb het gevoel dat seizoen één en twee het speelveld voor al het grote dat staat te gebeuren hebben gecreëerd." Er is echter nog veel werk aan de winkel: "Nu begint het echte creatieve proces. We hebben de scripts, nu halen we de regisseurs en de acteurs erbij, en duiken we dieper, reflecteren we en gaan we er voor zorgen dat dit het perfecte seizoen wordt."

Het eerste seizoen van The Witcher verscheen in december 2019, en het tweede seizoen staat sinds gisteren op Netflix. Beide seizoenen bestaan uit acht afleveringen. Het is niet bekend of er weer twee jaar komt te zitten tussen de release van het tweede en derde seizoen. In 2022 moet wel een next-gen update voor The Witcher 3: Wild Hunt worden uitgebracht door CD Projekt Red.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou