Nieuws
Five Nights At Freddy's

Script voor Five Nights at Freddy's-film gevonden

Opnames beginnen in de lente van 2021

Geschreven door Michel Musters op
Er is een script voor de geplande verfilming van Five Nights at Freddy's gevonden, waardoor de productie van de film van start kan gaan.

Dat laat Scott Cawthon, de ontwikkelaar van de spellenreeks, weten op Reddit. Hij meldt dat er diverse scripts in de running waren, maar dat die uiteindelijk allemaal niet doorgingen. Sommige scripts waren door Cawthon zelf geschreven, terwijl er ook scripts waren die door andere, onbenoemde mensen zijn geschreven.

Hij deelt wel de inhoud van diverse scripts die zijn afgekeurd. Zo draait 'F' om een groep tieners die bij Freddy Fazbear's Pizza inbreken en vervolgens een helse nacht beleven met speelgoed dat tot leven komt. Ook was er een script genaamd 'Plushies Take Manhattan', waarbij de knuffels Manhattan overnemen. Uiteindelijk heeft de 'Mike'-screenplay gewonnen. De inhoud van dit script geeft Cawthon echter nog niet weg. Het filmen moet in de lente van 2021 beginnen.

De griezelige Five Nights at Freddy's-games hebben in korte tijd een grote schare fans verkregen. Cawthon ontwikkelt de horrorgames nagenoeg helemaal zelf. In augustus 2014 bracht hij het eerste deel uit en er zijn sindsdien meerdere vervolgen verschenen.

Five Nights at Freddys World

Dit artikel delen:

Lees meer

Switch-port van eerste Monster Hunter Stories niet gepland Ontwikkelaar Tetris Effect en Rez werkt aan nieuwe game
0

Reacties op: Script voor Five Nights at Freddy's-film gevonden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.