Script Mass Effect 3 sinds lek aangepast | Gamer.nl

Script Mass Effect 3 sinds lek aangepast | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het complete verhaal van Ma Effect 3 lekte begin november via een Ru ische website uit. In het script stond onder meer het einde van de trilogie beschreven. Ray Muzyka van BioWare stelt dat de versie nog niet definitief was en dat er sindsdien al verschillende dingen zijn aangepast. "Het wordt altijd verfijnd om het beter te kunnen maken."

Feedback

Het gelekte script zorgde voor veel discu ie onder de fans. Muzyka sluit niet uit dat BioWare deze berichten gebruikt om het script verder aan te pa en. "We luisteren continu naar de fans en hun verhalen op het forum. We lezen alles. Als we er ideeën uithalen die het spel beter kunnen maken, dan waarom niet? We staan open voor feedback. [...] Het zijn immers onze fans die ons bedrijf draaiend houden. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou