Scribblenauts verkoopt meer dan een miljoen keer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Martin Tremblay, de directeur van Warner Bros. Interactive Entertainment, zegt erg blij te zijn met het verkoopsucces. "We schrijven het verkoopsucces van Scribblenauts toe aan het innovatieve karakter van de game en de aantrekkingskracht die het heeft op gamers van alle niveaus. Het is één van onze sterke en originele merken."

Obstakels

In Scribblenauts voor de Nintendo DS komen diverse obstakels en problemen voorbij die te overkomen zijn door creatief te denken. De speler kan daartoe objecten in de game toveren door de naam van het object in te tikken. Zo kan een grote afgrond overbrugd worden met een helikopter, maar ook met een trampoline. Een lastige vis wordt verslagen door bijvoorbeeld een nog grotere vis, een hengel of een geweer in het spel te toveren.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou