Nieuws

Scribblenauts-studio komt met nieuwe free-to-play actie-rpg

Anchors in the Drift

Geschreven door Michel Musters op
Scribblenauts-ontwikkelaar 5th Cell heeft de free-to-play actie-rpg Anchors in the Drift aangekondigd. Er is een crowdfundingcampagne voor opgericht op Fig.

Mocht de campagne slagen, dan moet Anchors in the Drift in de zomer van 2016 op pc verschijnen. Er wordt 500.000 dollar gevraagd voor de game. 

De isometrische dungeon crawler laat spelers hun eigen aanvallen maken door diverse commando's in de vorm van kaarten samen te voegen. Door de game te spelen worden nieuwe kaarten ontgrendeld, maar ze kunnen ook gekocht worden met in-game geld of echt geld.

De game speelt zich af op onze aarde in de toekomst, nadat een grootmacht dat door verschillende dimensies reist genaamd de Domain de wereld in een 'quantumoceaan' heeft veranderd. Hierdoor bestaat de aarde uit verschillende eilanden met samenlevingen uit verschillende tijdperiodes. Zo is er Engeland gedurende de Tweede Wereldoorlog en het oude Egypte. Elk eiland heeft aparte modifiers, waardoor vijanden diverse eigenschappen hebben. 

Anchors in the Drift moet zowel een campagne genaamd Warfront als een oneindige modus genaamd Recon krijgen. Door in Recon te spelen verdienen spelers meer uitrusting voor in Warfront.

Bron: Fig

Dit artikel delen:

Lees meer

Back to the Future-game Wild Gunman naar Wii U Virtual Console Nieuwe trailers en screenshots Rainbow Six: Siege vrijgegeven
0

Reacties op: Scribblenauts-studio komt met nieuwe free-to-play actie-rpg

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.