Screenshots van derde seizoen Telltale's The Walking Dead | Gamer.nl

Screenshots van derde seizoen Telltale's The Walking Dead | Gamer.nl

Telltale heeft gisteren tijdens San Diego Comic Con een aantal screenshots vrijgegeven van The Walking Dead: Season Three.

Telltale was aanwezig op Comic Con om een aantal details van de game te bespreken. De ontwikkelaar wilde niet veel kwijt over het verhaal. In plaats daarvan zijn er plannen om spelers daar later deze zomer meer informatie over te geven.

Er was vorige maand al een teaser uitgebracht op E3, maar gisteren zijn er ook een drietal screenshots vrijgegeven met de personages Javier en Clementine die zich een weg banen tu en hordes zombies in een slachthuis.

Seizoen drie borduurt voort op het verhaal van de eerste twee seizoenen en dient volgens de makers als prima beginpunt voor spelers die pas vanaf dit seizoen inhaken. Spelers die in dit seizoen voor het eerst gaan spelen worden geïntroduceerd aan personages als AJ, de zoon van Rebecca, en krijgen de kans om meer te leren over het achtergrondverhaal van Clementine.

Daarnaast krijgen spelers ook de kans om met een compleet nieuwe overlever te spelen die "worstelt om zijn familie bij elkaar te houden na de apocalyptische zombie-uitbraak".

The Walking Dead: Season Three verschijnt deze herfst voor pc, Playstation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, Android en iOS.

Media has no description
The Walking Dead
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou