Nieuws

Screenshots van derde seizoen Telltale's The Walking Dead

Onhuld tijdens Comic Con

Geschreven door Delano Zoon op

Telltale heeft gisteren tijdens San Diego Comic Con een aantal screenshots vrijgegeven van The Walking Dead: Season Three.

Telltale was aanwezig op Comic Con om een aantal details van de game te bespreken. De ontwikkelaar wilde niet veel kwijt over het verhaal. In plaats daarvan zijn er plannen om spelers daar later deze zomer meer informatie over te geven.

Er was vorige maand al een teaser uitgebracht op E3, maar gisteren zijn er ook een drietal screenshots vrijgegeven met de personages Javier en Clementine die zich een weg banen tussen hordes zombies in een slachthuis.

Seizoen drie borduurt voort op het verhaal van de eerste twee seizoenen en dient volgens de makers als prima beginpunt voor spelers die pas vanaf dit seizoen inhaken. Spelers die in dit seizoen voor het eerst gaan spelen worden geïntroduceerd aan personages als AJ, de zoon van Rebecca, en krijgen de kans om meer te leren over het achtergrondverhaal van Clementine.

Daarnaast krijgen spelers ook de kans om met een compleet nieuwe overlever te spelen die "worstelt om zijn familie bij elkaar te houden na de apocalyptische zombie-uitbraak".

The Walking Dead: Season Three verschijnt deze herfst voor pc, Playstation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, Android en iOS.

The Walking Dead

Bron: VG24/7

Dit artikel delen:

Lees meer

‘Deus Ex: Mankind Divided zet je aan tot nadenken’ Metroid Prime: Blast Ball nu gratis verkrijgbaar
1

Reacties op: Screenshots van derde seizoen Telltale's The Walking Dead

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • incarnatus

    • 22 juli 2016 13:54
    Noice! Heb er zin in.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.