Screenshots van PlayStation 5-integratie voor Discord gespot

Screenshots van PlayStation 5-integratie voor Discord gespot

Het lijkt er op dat PlayStation 5-voicechat binnenkort geïntegreerd wordt via Discord. Er zijn namelijk screenshots daarvan opgedoken.

Reddit-gebruiker Syhix heeft screenshots gedeeld van de bètaversie van Discord, van waaruit nieuwe features worden getest. Op de screenshots van de mobiele app valt te lezen "Join Voice on PlayStation". Ook kunnen gebruikers inloggen met hun PlayStation ID.

Discord en PlayStation kondigden eerder al een samenwerking aan. Tot nu toe is het echter alleen mogelijk om op Discord weer te geven welke PS4- en PS5-games worden gespeeld. Mensen wachten vooral op de mogelijkheid om Discord als voicechatoptie te gebruiken. Xbox-gamers hebben deze optie al sinds afgelopen september.

De screenshots lijken er in ieder geval op te wijzen dat de mogelijkheid om Discord als voicechat voor games te gebruiken alleen naar PlayStation 5 komt - op PS4 lijkt dit dus niet mogelijk te worden. 

Sony en Discord hebben nog niets officieel aangekondigd en het is dan ook niet bekend wanneer iedereen van de Discord-integratie gebruik kan maken. Journalist Tom Henderson claimde in augustus al dat de optie ergens "in de komende maanden" beschikbaar zou komen.

Discord
Discord
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nice, op Xbox werkt het ook prima, zeer welkom

0
test

@Ziminar Ik ben niet zo bekend met Discord, enig idee wat het voordeel is van de Discord voicechat vs de standaard PS5 voice chat?

0

@Fr3nzy Voor mij is het voordeel vooral dat ik Discord op allerlei verschillende platforms gebruik en ik dus alles op 1 plek heb.

0
test

Heel goed nieuws!

0

Aanbevolen voor jou