Screenshots van nieuwe Battlefield-game gelekt

Screenshots van nieuwe Battlefield-game gelekt

Er zijn mogelijk twee onscherpe screenshots van de nieuwe, aankomende Battlefield-game gelekt.

De screenshots werden dit weekend op social media geplaatst. Volgens insider Tom Henderson - die eerder al details over de nieuwe Battlefield naar buiten heeft gebracht - zijn de screenshots echt. Vorige maand bracht Henderson schetsen uit van dezelfde scène die in de gelekte screenshots wordt getoond.

Vorige maand liet ontwikkelaar Dice weten de nieuwe Battlefield binnenkort te onthullen. Het spel moet later dit jaar uitkomen. Ook werkt het samen met diverse EA-studio's aan een mobiele Battlefield-game die volgend jaar uit moet komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Sinds BF hardline en de versies erna bf1 en bf5 met al die cosmetic zooi, hebben de spellen mijn intresse verloren. Naast alle bugs en glitches in bf3 en bf4 waren de spellen wel goed en leuk speelbaar. Ik hoop dan ook dat ze naar die oude vertrouwde setting terug gaan, maar ea kennende worden het vast meer lootboxes en skins.

0
test

Dus we gaan nu tussen de tornado's door knallen?? Is dat niet beetje overdreven? Weer zo'n "we doen het omdat het mogelijk is" ding, terwijl het nergens op slaat.

0
test

@Exalian-1 ook gaan raket lanceringen nooit door wanneer er ook maar een kleine kans van slecht weer is ;)

0
test

@HunterSeeker Precies ;) In beide screenshots is het duidelijk dat "storm" iets zal zijn in de game. Als de screenshots en info echt zijn...

0
test

@Exalian-1 Zullen we eerst even afwachten tot er uberhaubt iets meer bekend is dan wat korrelige gelekte sceenshots en wat vage geruchten?

0
test

@mcbrew Je hebt gelijk, maar mijn commentaar is ook enkel gebasseerd op de info die in het artikel staat. Ik heb nog geen oordeel over het uiteindelijke spel. Dat komt pas als ie uit is en ik het gespeeld heb. ;)

0

Aanbevolen voor jou