Screenshots van interactieve tv-serie Fahrenheit | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Fahrenheit is een uniek gameproject van Quantic Dream, de Franse ontwikkelaar van Omikron: The Nomad Soul. Het spel is al een behoorlijke tijd in ontwikkeling en inmiddels is men afgestapt van het idee om het spel in lo e brokjes, episodes genaamd, op de markt te brengen. Het spel zal gewoon als één doorlopend spel met een afgerond verhaal op de markt komen.

Fahrenheit speelt zich af in New York. We schrijven januari 2009 en de stad wordt opgeschrikt door een serie moorden gepleegd door burgers waarvan je het helemaal niet zou verwachten. Iets of iemand lijkt ze aan te zetten tot deze daden. Het leven in de stad is tegelijkertijd tot stilstand gekomen vanwege de hevige sneeuwval en lage temperaturen. De ultieme setting voor een griezelig spel met een donker plot.

Je zal in Fahrenheit het spel vanuit meerdere perpectieven mogen spelen en het spel is opgedeeld in scènes, zoals we dat kennen uit tv-series. Het spel zal behoorlijk wat dialoog en adventure-elementen bevatten om je helemaal bij het verhaal te betrekken. De speler zal daarnaast daadwerkelijk invloed op het verloop van het verhaal uit kunnen oefenen. Men heeft een nieuw soort interface voor het spel ontworpen die ook voor mensen zonder ervaring met games geschikt zou moeten zijn. Waarschijnlijk draait het in Fahrenheit dan ook niet om reflexen, maar zal je je vooral bezig houden met het verhaal op de juiste manier naar je hand zetten.

Fahrenheit klinkt alvast erg uniek, al is het nog even afwachten of het aan zal slaan. Men heeft in ieder geval flink de tijd genomen, want het spel is al heel wat jaartjes in ontwikkeling. Hopelijk loont het de moeite wanneer het spel in november van dit jaar op de markt komt. Bekijk hier alvast wat nieuwe screenshots en feitjes van het spel.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou