Hoewel de Engelse competitie een van de zwaarste en kwalitatief hoogstaandste van Europa is, wil het met het Engelse nationale eftal de laatste jaren niet echt snorren. Toch gaan de Engelsen met alle moed het EK in Portugal tegemoet en zullen de fans hun nationale eftal onder het genot van een flinke pot bier (en enkele rellen..) naar de finale proberen te schreeuwen. Daarnaast kunnen ze ook zelf aan de slag gaan met Codemasters' England Interational Football.

Vooral opvallend aan de game is de online optie voor de Xbox, een service die zelfs het grote FIFA niet levert aan Xbox eigenaren. Daarnaast probeert Codemasters de koopgrage Engelsen over de streep te trekken door een extra, twee uur durende video van het nationale eftal mee te leveren. De overige features vind je hieronder:Lead England to international glory with the only official football game of the national team, fully endorsed by The FA.

Photo-realistic England players with perfectly detailed home and away strips

32 national teams feature across 7 game modes: European Championship, International League, International Cup, Exhibition, Quick Start, Custom Cup, Custom League.

England crowd chants and match atmospherics recorded straight real matches.

Player editor – put your likeness in the game and play as part of the first 11. Enkele nieuwe screenshots van de game vind je op deze website.