De Duitse gamedeveloper 7FX is bezig aan Team Factor, een 'realistische' shooter waar vorige maand de eerste demo van uitgekomen is. In deze demo kon echter alleen over het netwerk gespeelt worden, een internet optie was er niet. Ook opvallend is dat er in Team Factor zelf en ook in de demo niet twee, maar drie teams tegelijk vechten in een multiplayerspel.

Later deze week hoopt de ontwikkelstudio een 2e demo van het spel uit te geven, een try-out waar we ons nu alvast op voor kunnen bereiden door de screenshots op het Tsjechisce Gamez.cz te bekijken.Key Features

* 3 Teams with colliding objectives. Each team is outnumbered from the very beginning. Effective and clever teamwork is what counts. There is no space for rambos

* Clever Mission & Mapdesign: No Bottlenecks, several ways to solutions. Open and realistic Maps,

* The teams are following real special operation troops: Blue (US Ranger, SAS and german Fallschirmjaeger), Red (Russian Spednatz) and Black (Third Independant Power, pending on the scenario)

* 4 specialisiations: Soldier, Scout, Sniper and Specialist, equipped with different weapons, equipment, character and skills. In totaal zijn er 16 printscreens te bekijken welke gemaakt zijn van twee verschillende maps, genaamd Spa en Farm. De overige 15 plaatjes zijn te bekijken op de volgende pagina.