Screenshots Skull Kid en Phantom Ganon in Hyrule Warriors Legends | Gamer.nl

Screenshots Skull Kid en Phantom Ganon in Hyrule Warriors Legends | Gamer.nl

Er zijn screenshots opgedoken van Skull Kid en Phantom Ganon in Hyrule Warriors Legends. De twee personages werden onlangs aangekondigd door Nintendo en Koei Tecmo.

Skull Kid gebruikt zijn ocarina als wapen en vecht daarnaast samen met twee feetjes. Zij worden aangeduid als “Chat” en “Trail”. De feetjes lijken op de twee feetjes uit The Legend of Zelda: Majora’s Mask – Tatl en Tale.

Phantom Ganon is bekend uit verschillende Zelda-titels als Ocarina of Time en The Wind Waker. Zijn Wind Waker-versie maakt zijn opmars in Hyrule Warriors Legends en vecht met grote zwaarden en sterke magie. Er wordt daarnaast een nieuw systeem geïntroduceerd met de naam ‘Smash Boost Power’, die gebruikt kan worden tegen grote eindbazen. Als laatste introduceert Hyrule Warriors Legends ook een nieuw Wind Waker-stadium, waarvan ook afbeeldingen zijn verschenen.

Hyrule Warriors Legends komt begin 2016 uit voor de 3DS. Deze 3DS-versie van Hyrule Warriors, die in september vorig jaar uit kwam voor de Wii U, werd tijdens E3 2015 aangekondigd. Hyrule Warriors Legends bevat alle eerder vrijgegeven extra content, nieuwe personages en een nieuw hoofdstuk in de verhaallijn. De game is alleen in 3D te spelen op de New 3DS.

Media has no description
Media has no description
Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou