Screenshots Limbo of the Lost met technische hoogstandjes | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Ontwikkelaar Majestic Studios heeft vandaag een hoop screenshots vrijgegeven van Limbo of the Lost. Nu kunnen we natuurlijk wel ma aal grapjes maken over zachte G's en Limburgse vlaaien, maar het is mi chien nog wel leuker om het spel zelf eens onder de loep te nemen.

Limbo of the Lost is een avonturenspel, dat oorspronkelijk gepland stond voor de inmiddels antieke Atari ST uit 1985. Sindsdien is de game meerdere malen uitgesteld en van spelcomputer gewijzigd. Op dit moment wordt het spel ontwikkeld voor de PC. Door de jaren heen heeft de game de nodige technische aanpa ingen ondergaan en zijn een hoop nieuwe spelelementen toegevoegd. Zo maakt het spel volledig gebruik van de muis, waardoor de puzzels nóg beter tot hun recht komen. Door deze technische evolutie hebben de ontwikkelaars eindelijk de game kunnen verwezenlijken die ze jaren geleden voor ogen hadden.

Voor meer informatie over Limbo of the Lost kun je terecht op de officiële website, die nog maar eens duidelijk maakt hoe ambitieus de medewerkers van Majestic Studios wel niet zijn.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou