Ik weet nog goed dat ik in de tijd dat ik nog dagen achter elkaar op m'n N64 speelde, ieder weekend weer verheugd was als ik van m'n moeder een spel mocht huren bij de lokale videotheek. Ik geloof dat ieder spel wel een keer in m'n speldoos heeft gezeten, maar ook dat er een game was die ik meer dan één keer heb gehuurd.

Ik heb het hier over de soccergame International Superstar Soccer, van Konami. Hoewel het spel niet de officiële spelersnamen en clubs bevatte, bood het de beste voetbal ervaring op de console aan. EA Sports stopte als ik het me goed herinner na Fifa 99 al met het produceren van soccer games voor Nintendo's console, terwijl Konami maar bleef sleutelen aan het spel.

Ook de GBA fans kunnen al hun virtuele tactieken en individuele acties weer gaan uittesten op hun console, er wordt namelijk gewerkt aan een GBA versie van de game.

Vandaag gooide de site GBADome.nl vier nieuwe screenshots online van ISS online, welke allemaal hieronder te aanschouwen zijn. Met dank aan gamers voor het melden, hoewel hij voortaan wel z'n capslock uit mag zetten.