Nieuwe info, screenshots en trailers van Final Fantasy 15 | Gamer.nl

Nieuwe info, screenshots en trailers van Final Fantasy 15 | Gamer.nl

Tijdens de nieuwe Active Time Report, een Japanse stream, heeft Square Enix nieuwe informatie gedeeld over Final Fantasy 15. Hiernaast zijn nieuwe screenshots, een nieuw personage en gameplaybeelden onthuld.

Aranea Highwind, aanvoerder van Niflheim’s luchtmacht, is een nieuw personage die wordt toegevoegd aan Final Fantasy 15. In de gameplaybeelden is ze in actie te zien tijdens een gevecht. In de video’s worden ook nieuwe mogelijkheden uit de game getoond. Tijdens de livestream werd onthuld door game director Hajime Tabata dat er een nieuwe demo gaat verschijnen waar spelers een jonge versie van Noctis kunnen besturen. Deze demo gaat verschijnen voor de officiële lancering van de game.

Square Enix heeft bevestigd dat op 30 maart de laatste details over Final Fantasy 15 worden bekendgemaakt, waaronder de releasedatum. Het evenement, genaamd Final Fantasy Uncovered, wordt in Los Angeles gehouden en is voor iedereen toegankelijk. Volgens de ontwikkelaar komen er tijdens het evenement “grote aankondigingen en verra ingen”.

Final Fantasy 15 verschijnt ergens dit jaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Final Fantasy 15
Media has no description
Final Fantasy 15
Final Fantasy 15
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou