Screenshots en nieuwe informatie F1 2015 gelekt | Gamer.nl

Screenshots en nieuwe informatie F1 2015 gelekt | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Uit de gelekte email blijkt dat Codemasters probeert de game op 1080p en 60fps uit te brengen. Op het moment draait het spel 45-55fps op PlayStation 4. De werking van de proce or en videokaart moet nog geoptimaliseerd worden. Uit de e-mail blijkt dat de ontwikkelaars nog drie maanden aan de game willen werken.

De game zal niet verschijnen met alle auto's uit 2015, wel bevat de game hybride auto's uit 2015 en alle auto's uit 2014. De hybrides worden op een later moment vervangen door de auto's uit 2015 in een update. Het is niet bekend of de update geld gaat kosten.

F1 2015 komt uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Een releasedatum is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou