De officiële website van Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse, is vandaag geupdate met een aantal nieuwe screenshots en filmpjes. Stubbs the Zombie is het eerste spel van Wideload Games, een ontwikkelaar opgericht door ex-medewerkers van Bungie. Het spel maakt gebruik van de Halo engine en zal in de zomer voor PC, Xbox en Mac verschijnen.

Spellen waarin we eigenhandig zombies af mogen maken zijn er genoeg, maar in Stubbs the Zombie neem je voor de verandering de rol aan van de lopende dode zelf. Het feit dat je al dood bent, brengt de nodige voordelen met zich mee. Zo kun je je hand van je lichaam rukken en met je hand alleen op pad gaan, om zo op plaatsen te komen die anders onbereikbaar zijn. Niet alleen je eigen hand, ook die van een tegenstander trek je met het grooste gemak van de wereld van zijn romp. Vervolgens gebruik je zijn hand als een slagwapen.

Vooral de filmpjes op de website geven een goed idee van de grove, humoristische aanpak die we van het spel mogen verwachten. Elk van de filmpjes is erg kort en laat een specifieke mogelijkheid van het spel zien, zoals rondscheuren met tractoren of tegenstanders dwars door deuren heen, vastgrijpen. Ook de screenshots mogen gezien worden en laten de een politiebureau en een boerderij zien.