THQ is niet op z'n achterhoofd gevallen en dat blijkt maar weer nu ze met een tweede game gebaseerd op Pixar's populaire animatiefilm The Incredibles op de proppen komen. Het eerste spel ging als zoete broodjes over de toonbank en aangezien de franchise met alle merchandising nog lang niet aan zijn eind is, zal voor dit tweede deel, met de subtitel Rise of the Underminer, niet anders zijn.

The Incredibles leent zich uitstekend voor meerdere games omdat het spel vooral om de vier veelzijdige karakters draait. Rise of the Underminer vertelt dan ook een geheel nieuw verhaal dat begint wanneer de eerste film eindigt. De strijd zet zich onder de grond voort en Mr. Incredible gaat er samen met Frozone op uit om orde op zaken te stellen. Deze twee helden zijn dan ook de enige die speelbaar zijn in het spel, maar je kunt wel op elk moment tussen beide helden wisselen of de andere held door een medespeler over laten nemen.

De release van Rise of the Underminer vindt plaats in november van dit jaar, op Playstation 2, Xbox, GameCube, PC, Nintendo DS, Playstation Portable en GameBoy Advance.