Ontwikkelaar Blitz Games heeft al heel wat games op haar naam geschreven, maar Possession is het eerste spel van de ontwikkelaar dat men geheel zelf bedacht heeft. In Possession staan zombies op het punt een grote, Amerikaanse stad over te nemen en als speler zul je ... ze hierbij een handje helpen!

Je neemt namelijk voor de verandering eens de rol aan van de slechterik en wel 'The Enslaver', de drijvende kracht achter de zombie aanval. Je kunt grote hordes zombies met uitgebreide commando's aansturen en daarmee dood en verderf zaaien in de grote interactieve stad van het spel.

SWAT teams en het Amerikaanse legen komen in het spel tegenover je te staan. Gelukkig zorgt een intuïtieve interface ervoor dat je deze aanval direct het hoofd kunt bieden. Ook kun je ervoor kiezen om elk van je zombies direct te besturen. Helaas laat Possession nog wel even op zich wachten. Blitz denkt het spel pas in 2007 klaar te hebben. Het spel zal op Xbox 2, Playstation 3 en later ook nog op PC verschijnen. De eerste screenshots zien er alvast erg lekker uit!