Nieuws
Scott Pilgrim

Scott Pilgrim-game meest succesvolle release van Limited Run ooit

Meer dan 25.000 exemplaren verkocht in drie uur tijd

Geschreven door Michel Musters op
De fysieke versie van de heruitgave van Scott Pilgrim Vs. The World: The Game is de meest succesvolle release van Limited Run Games ooit.

De Switch-versie van de gelimiteerde fysieke release verkocht in minder dan drie uur meer dan 25.000 keer, zo laat Douglas Bogart van Limited Run Games weten. "Bedankt voor jullie ondersteuning - het is onze grootste release ooit!"

Limited Run heeft een gelimiteerde fysieke editie van de game aangekondigd voor Switch en PlayStation 4, en de pre-orders gingen afgelopen vrijdag live. Er zijn drie verschillende edities van beschikbaar.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game, gebaseerd op de gelijknamige film, verscheen oorspronkelijk op PlayStation 3 en Xbox 360. De digitale indiegame kreeg al snel een cultstatus en werd in 2014 offline gehaald, waarschijnlijk vanwege een afgelopen licentie. Fans hoopten al jaren dat het spel weer beschikbaar zou komen en vorig jaar werd het verlossende nieuws naar buiten gebracht. De Complete Edition bevat naast de basisgame ook alle dlc. De digitale versie is sinds 14 januari beschikbaar op PS4, Xbox One, Switch en Google Stadia.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gratis versie Star Wars Battlefront 2 op Epic Games Store laat servers zweten De nasleep van 2020 - Gamer.nl Podcast 316
0

Reacties op: Scott Pilgrim-game meest succesvolle release van Limited Run ooit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.