Scott Pilgrim-game meest succesvolle release van Limited Run ooit

Scott Pilgrim-game meest succesvolle release van Limited Run ooit

De fysieke versie van de heruitgave van Scott Pilgrim Vs. The World: The Game is de meest succesvolle release van Limited Run Games ooit.

De Switch-versie van de gelimiteerde fysieke release verkocht in minder dan drie uur meer dan 25.000 keer, zo laat Douglas Bogart van Limited Run Games weten. "Bedankt voor jullie ondersteuning - het is onze grootste release ooit!"

Limited Run heeft een gelimiteerde fysieke editie van de game aangekondigd voor Switch en PlayStation 4, en de pre-orders gingen afgelopen vrijdag live. Er zijn drie verschillende edities van beschikbaar.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game, gebaseerd op de gelijknamige film, verscheen oorspronkelijk op PlayStation 3 en Xbox 360. De digitale indiegame kreeg al snel een cultstatus en werd in 2014 offline gehaald, waarschijnlijk vanwege een afgelopen licentie. Fans hoopten al jaren dat het spel weer beschikbaar zou komen en vorig jaar werd het verlossende nieuws naar buiten gebracht. De Complete Edition bevat naast de basisgame ook alle dlc. De digitale versie is sinds 14 januari beschikbaar op PS4, Xbox One, Switch en Google Stadia.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou