Scott Pilgrim-game komt 11 augustus uit op PSN | Gamer.nl

Scott Pilgrim-game komt 11 augustus uit op PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game is gebaseerd op de vrijwel gelijknamige serie stripverhalen. De stripserie krijgt overigens ook een verfilming, die drie dagen na de release van de game in première gaat in de Verenigde Staten. In Nederland komt de film echter pas halverwege september in de bioscoop, waardoor de game dus bijna een maand eerder te spelen valt. 

Scott Pilgrim vs. The World: The game gaat over een stumper die tot over zijn oren verliefd raakt op een bloemenmeisje genaamd Ramona Flowers. Er is echter één probleem: er staat een heel leger aan ex-vriendjes tu en hem en zijn ware liefde in. Het spel is een tweedimensionale vechtgame, waarbij spelers met één van de vier personages (Pilgrim, Ramona Flowers, Kim Pine en Stephen Stills) de verschillende levels kunnen doorlopen. De game, die een retro- en stripachtig uiterlijk heeft, is lokaal met zijn vieren tegelijk te spelen maar kent geen online multiplayer. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou