Of het volgende nieuwtje goed of slecht nieuws is laten we even aan jullie over. De groep Scissor Sisters lanceert het Xbox Soundtracks project met een remix van hun nummer "She's my man" Artiesten die geïnspireerd zijn door games krijgen door dit project de mogelijkheid om hun eigen trailermuziek te maken. De remix van de Scissor Sisters zal "dirty beats and distorted vocals"  bevatten. Deze is geïnspireerd door de Halo Wars trailer die werd vertoond tijdens de X06 conferentie.

Jake Shears (rechts), de front "man" van de Scissor Sisters zegt: "Het is erg cool om onderdeel van dit project te zijn. Babydaddy en ik zijn echte gamers en het was een super ervaring om ons lied aan te passen aan de Halo Wars game. Ik verheug me erop om de andere tracks te beluisteren die mensen gaan maken. De spellen voor de Xbox zijn zo intens en hebben zo een emotioneel effect op de speler dat ze even inspirerend kunnen zijn als het kijken van een film."

In mei start Xbox Soundtracks ook een wedstrijd waarin aanstormende musici hun eigen trailer muziek kunnen uploaden via de Xbox Soundtracks website. Via deze site kunnen bezoekers cijfers geven aan de muziekstukken. De winnaar krijgt de kans om een echte track aan Universal Music voor te leggen.