Scifi-horrorgame Routine tien jaar na aankondiging opnieuw onthuld

Scifi-horrorgame Routine tien jaar na aankondiging opnieuw onthuld

Routine, een scifi-horrorgame die al tien jaar in ontwikkeling is, werd vanavond opnieuw onthuld.

Het spel werd in 2012 aangekondigd door ontwikkelaar Lunar Software. Hoewel er in de afgelopen tien jaar trailers van de game zijn verschenen, was het al weer geruime tijd stil rondom de titel. Tijdens de Summer Game Fest Kick Off Live-show vanavond werd het spel echter opnieuw onthuld. De trailer kan hieronder bekeken worden.

In de first-person game doen spelers een verlaten ruimtestation aan. De game toont daarbij omgevingen die in de jaren 80 als futuristisch werden beschouwd. Tijdens het ontdekken wat er op de basis is gebeurd, worden spelers achterna gezeten door gevaarlijke robots.

Ook uniek in de game is de C.A.T. (Cosmonaut Assistance Tool), dat op batterijen loopt. Hier kan men verschillende floppydisks in stoppen. Alle disks zijn anders en geven spelers allerlei verschillende mogelijkheden.

De soundtrack van de game wordt gemaakt door Mick Gordon, bekend van Doom (2016) en Wolfenstein: New Order. Het spel komt naar pc, Xbox Series X en S en Xbox One en komt ook op Game Pass te staan. Een releasedatum is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ziet er dik uit !

0
test

80s scifi im hooked en het ziet er nog goed uit ook.

0

Aanbevolen voor jou