De Engelse uitgever SCi heeft haar jaarcijfers van afgelopen boekjaar bekend gemaakt. De uitgever heeft haar omzet met 8,8% zien toenemen en haar winst zelfs met 29%. Het afgelopen jaar bracht men onder andere de titels Richard Burns Rally, Galleon en Conflict: Vietnam op de markt. Vooral deze laatste titel heeft er goed verkocht, meer dan 1.2 miljoen exemplaren. De totale Conflict reeks staat momenteel op maar liefst 6 miljoen verkochte exemplaren.

Ook voor de toekomst ziet het er best rooskleurig uit voor SCi. Zo is men van plan in 2005/2006 onder andere een opvolger op de gewelddadige racegame Carmageddon uit te brengen. Ook kunnen we een vierde Conflict game verwachten en een aantal op films gebaseerde games, zoals Constantine, Highlander en Reservoir Dogs. Hoge verwachtingen hebben we daarnaast van Battlestations: Midway, die actierijke multiplayergame van Mithis, het team achter Nexus: The Jupiter Incident.

Battlestations Midway

Tot slot onthult men ook nog een game waarvan we nog niet eerder gehoord hebben: Overdose. Dit spel wordt bij een niet nader te noemen, Scandinavische ontwikkelaar gemaakt.

SCi zegt voorlopig nog geen concrete plannen te hebben voor de volgende generatie consoles. Men zal pas games voor Xbox 2 en Playstation 3 gaan ontwikkelen wanneer beide platformen een redelijk grote, gevestigde userbase hebben. Dit om ervoor te zorgen dat men voldoende afzetmarkt heeft voor haar titels en zodoende meer winst kan behalen. Een launchtitel hoeven we van SCi waarschijnlijk ook niet te verwachten.