Tussen de schuldeisers zitten onder meer andere uitgevers. Zo eist Microsoft meer dan een miljoen dollar, evenals Codemasters. Double Fine, dat Stacking en Costume Quest liet uitgeven door THQ, krijgt nog een bedrag van 595.000 dollar. Deze bedragen hebben veelal betrekking op nog niet uitbetaalde royalties. 

Zuffa, het moederbedrijf van MMA-federatie UFC, eist 1,9 miljoen dollar voor niet uitbetaalde royalties. Ook tatoeage-artiest Christopher Escobedo staat op de lijst van schuldeisers. Hij wil 4,16 miljoen dollar vanwege copyrightschending, waarvoor hij vorig jaar november al een claim indiende. In UFC Undisputed 3 zou zonder zijn toestemming een tatoeage getoond zijn op de vechter Carlos Condit.

Voormalige bazen

Voormalige THQ-bazen Jason Rubin en Jasson Kay, die waren aangesteld om THQ van de ondergang te redden, staan ook de lijst. Zij eisen respectievelijk 2 miljoen en 2,1 miljoen dollar. De eis bestaat voor een klein gedeelte uit onbetaalde salarissen en ontslaggeld. Het grootste gedeelte van het geëiste bedrag bestaat uit het verbreken van een werknemersovereenkomst.

In hoeverre de claims ingewilligd kunnen worden, is niet bekend. Dat wordt pas in mei duidelijk, wanneer de faillissementszaak wordt afgesloten. Met de twee veilingen van THQ's bedrijfsmiddelen, is opgeteld een kleine 80 miljoen dollar verdiend.