Schuift Too Human wederom een console op? | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Too Human lijkt al een eeuwigheid in ontwikkeling. Oorspronkelijk begon de game zijn levensweg als PlayStation titel, totdat het bedrijf achter de game (Sillicon Knights) zich aansloot bij Nintendo. De game verplaatste stilletjes aan naar de GameCube, alwaar we een indrukwekkende technische demo van de game te zien kregen. Na deze technische demo hebben we niets meer van het spel gehoord. Ontwikkelaar Sillicon Knights verzweeg de game, en de geruchten kwamen dan ook dat de game gecancelled was.

Echter, in maart dit jaar bleek dat de game nog steeds in ontwikkeling was, voor de GameCube. Nu duiken echter op verschillende plaatsen de berichten op dat Too Human de GameCube niet meer mee gaat maken, maar dat de game bij de lancering van de nieuwe Nintendo console (de opvolger van de GameCube) klaar staat.

Too Human is een psychologische thriller die zich geheel afspeelt in de toekomst. Je zou de game kunnen beschouwen als een actie/adventure, al ontbreken ook de RPG elementen niet: je kunt vanalles upgraden en als je veel vecht wordt je steeds sterker.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou