Schrijvers en producenten The Simpsons aanwezig op E3

Schrijvers en producenten The Simpsons aanwezig op E3

Op het Coliseum-podium van de E3 wordt op 11 juni een presentatie gehouden door de makers van The Simpsons. Het laatste spel van de tv-serie dateert alweer van 2012.

Op het officiële Twitter-account van de E3 is onthuld dat de schrijvers en producenten van The Simpsons volgende maand aanwezig zijn op de E3-beurs. Tijdens de presentatie wordt wellicht een nieuwe game van de nog altijd populaire tv-serie aangekondigd, maar er is nog niks bekendgemaakt over de inhoud van de panel. De presentatie vindt plaats op 12 juni om 03:00 uur Nederlandse tijd.

Het eerste The Simpsons-spel, genaamd Bart vs. the Space Mutants, werd uitgebracht in 1991. Sindsdien zijn er nog 26 andere games uitgekomen die zijn gebaseerd op The Simpsons, waaronder Virtual Springfield, Road Rage en Hit and Run. Het laatste spel van de serie, Tapped Out, dateert alweer van 2012 en is verkrijgbaar voor Android en iOS.

In maart ging The Simpsons nog een samenwerking aan met Riot Games, de ontwikkelaar van League of Legends. In een speciale aflevering van de tv-serie, genaamdE My Sports, probeert Bart door te breken professionele e-sports-wereld, terwijl hij wordt gecoacht door zijn vader Homer. De aflevering is geproduceerd met behulp van de e-sports-hoofden bij Riot Games en de commentator David "Phreak" Turley.

De panel van The Simpsons wordt gehouden op het Coliseum-podium van E3. Op dezelfde dag en locatie houdt ook Infinity Ward een presentatie, waarin wordt gepraat over de volgende game in de Call of Duty-franchise.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd zou ook wel een nieuwe game van Family Guy willen zien maar dan een brawler met grote destructieve levels net als die chicken fights met peter.

0
test

Hopelijk Hit & Run 2.

0

Aanbevolen voor jou