Schrijver Vanquish betwist korte speelduur | Gamer.nl

Schrijver Vanquish betwist korte speelduur | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Game Informer laat zich positief uit over de nieuwe game van Platinum, maar merkt wel op dat het spel minder dan vier uur in beslag neemt op op de normale moeilijkheidsgraad uit te spelen. "Wees niet verrast als je het de eerste keer binnen vier uur uitspeelt", zo luidt een pa age uit de recensie van het tijdschrift.

Kellams reageert vervolgens verontwaardigd op deze claim: "Serieus, we mogen niet verrast zijn? Want het zou voor ons toch zeker als een verra ing komen. Ik heb geen idee hoe GameInformer Vanquish binnen vier uur heeft uitgespeeld op normal."

Vanquish ligt op 22 oktober in de winkels. Verschillende Britse webshops hebben al voor de release de prijs die zij vragen voor het spel verlaagd. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou