Schrijver gezocht voor Assassin's Creed-encyclopedie | Gamer.nl

Schrijver gezocht voor Assassin's Creed-encyclopedie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ubisoft benadrukt dat dit een vacature is voor een baan, en dat dit geen crowdsourcing-project is waaraan alle fans kunnen bijdragen. De juiste persoon voor deze baan beschikt over "uitstekende Engelse schrijfvaardigheden, nauwkeurige kennis van het A a in's Creed-universum en goede organisatorische vaardigheden". Dat laatste punt is een vereiste omdat er "enorm veel" informatie is om uit te zoeken en te sorteren.

Op zijn website benadrukt Ubisoft dat het een voordeel is wanneer de schrijver in de buurt van de A a in's Creed-studio in Montreal woont, dit is echter geen vereiste. Ook schrijfervaring is niet zo belangrijk als schrijftalent. Om te bepalen in hoeverre iemand geschikt is voor deze baan, moeten sollicitanten een schrijfopdracht uitvoeren die staat omschreven op de  Ubi Workshop-website.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou