Schrijver Dead Space hint naar nieuwe PlayStation 5-game

Schrijver Dead Space hint naar nieuwe PlayStation 5-game

Antony Johnston, de schrijver achter Dead Space, hint naar een mysterieuze nieuwe PlayStation 5-game die donderdagavond onthuld gaat worden.

Naast Dead Space heeft Johnston ook het script voor games als Binary Domain en Shadow of Mordor geschreven. Ook heeft hij aan andere Dead Space-games gewerkt. Op Twitter laat hij weten al bijna twee jaar aan een "grote videogame" te werken.

Daarna lijkt hij te hinten naar een onthulling tijdens de PlayStation 5-presentatie donderdag: "In compleet ongerelateerd nieuws: kijk allemaal naar de PlayStation 5-presentatie donderdag."

Fans vroegen Johnston meteen naar wat het project precies inhoudt, maar daar ging hij niet op in. Wel zei hij dat het spel ging om een hoofdpersonage die "het helemaal niet naar zijn zin heeft".

De PlayStation 5-presentatie wordt aanstaande donderdag om 22:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. De presentatie duurt minstens een uur. Verwacht wordt dat Sony de tijd vooral besteed om allerlei PlayStation 5-games uit de doeken te doen.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hopelijk een nieuwe deadspace! Binary domain was voor mij een hidden gem.

0
test

Ik wacht al sinds 2013 op iets nieuws van Dead Space. Geef me iets EA, een remaster, een reboot... IETS!

0

Aanbevolen voor jou