Schrijfster van Control gaat werken aan nieuwe Fable

Schrijfster van Control gaat werken aan nieuwe Fable

De schrijfster van Control gaat aan de slag met de eerder dit jaar aangekondigde nieuwe Fable-game.

Anna Megill werkt al zestien jaar aan games voor onder andere Arkane Studios, Square Enix en Nintendo. Ze is vooral bekend als de senior writer en narrative lead voor Remedy Entertainments Control. Tot voor kort werkte ze bij The Division-studio Massive Entertainment, maar ze gaat nu aan de slag als hoofdschrijfster bij Playground Games, waar de nieuwe Fable in ontwikkeling is.

Megill laat weten enorm veel zin te hebben om aan de game te werken. "Fable heeft een speciaal plekje in mijn hart. De eerste game kwam uit in het jaar dat ik begon met het ontwikkelen van games, en het is de eerste game die ik speelde door de ogen van een ontwikkelaar. Ik vond het geweldig om te begrijpen hoe mijn verhaalkeuzes werkten en wat voor impact ze hadden op de computergestuurde personages om me heen."

Eerder dit jaar kondigde Microsoft aan dat Playground Games aan een nieuwe Fable werkt. Er zijn drie delen en een Kinect-game van de adventurereeks uitgekomen. Een game die draaide om online gameplay was een tijdje in ontwikkeling, maar werd geannuleerd. Verdere details zijn er niet over de nieuwe Fable.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Aangekondigd maar het verhaal is niet eens af. dat wordt 2023

0
test

@Roy36NL wie zei dat ie eerder kwam dan misschien nog wel later. En hoofdverhaal kan wel af zijn in grote lijnen staat nergens dat ze de enige schrijfster is van het team.. Zullen nog wel veel meer quest geschreven worden

0

@hulstpower als dat zo is dat ie later komt zal die wel geoptimaliseerd worden voor de serie x 2 😂

0
test

@Roy36NL er zijn weleens games aangekondigd die niet eens een engine hadden... death stranding bijvoorbeeld

0

@Aces-82 vind een verhaal belangrijker. Er zijn tal van engines die je zo kan gebruiken.

0
test

@Roy36NL Onze waarzegster is er ook weer 😂

0

@xeros 😂😂 rustaaagh

0
test

Het einde van BioShock infinite is ook op de laatste moment aangepast meen ik mij te herinneren en die game vond ik persoonlijk echt geweldig

0

Aanbevolen voor jou