Kennelijk is niet iedereen zo in zijn sas met de nieuwe Doom 3 die binnenkort onze PC's zal domineren. Het blijkt namelijk dat er een petitie is gestart om Doom 3 in een zwart daglicht te zetten. Volgens de Christelijke groepering bevat de game satanistische symbolen die schadelijk zijn voor de 'jeugd'. Deze mensen verdenken Doom 3 ervan dat de kinderen werkelijk naar de verdoemenis gaan als ze de game spelen. To: U.S. Congress

STOP THE UNHOLY RELEASE OF DOOM 3

Doom 3 will contain satanistic sympols witch our precious youth will see! Some claims that they look more forward to doom 3 than the second coming of Jesus Christ. The madness and violence must stop NOW! Don't let ID Software ever release doom 3 or it won't be long before we'll have a youth full of devil woreshippers and another columbine highschool situation. Verder zien ze het niet zo zitten dat er meer mensen naar Doom 3 uitkijken dan naar de wedergeboorte van Jezus Christus. Men voorspelt zelfs een nieuw Columbine incident. Waar gaat het heen met de wereld zou je denken? Momenteel hebben 858 mensen de petitie ondertekend.

Erg grappig dat een game die over demonen gaat, zo gedemoniseerd wordt. Overigens is het leuk om te weten dat het merendeel van de reacties van mensen afkomstig zijn die het niet zo nauw nemen met deze actie.