Om zoveel mogelijk gamers het echte MotoGP-gevoel te laten ervaren, heeft Capcom besloten om de demo van hun motorsimulatiegame vrij te geven.

Het spel kreeg op Gamer slechts een vijf, omdat het weinig meer bood dan zijn voorganger en zelfs op sommige punten schromelijk te kort schoot. Toch biedt MotoGP 08 wel een meer dan realistische race-ervaring die vooral voor de echte motormuizen onder jullie best nog te pruimen is.

In de demo kun je aan de slag met Dani Pedrosa of Nicky Hayden op het Italiaanse circuit Mugello (een van de beste circuits in het spel overigens). Tevens kun je kiezen uit de drie racemodi en is het mogelijk om zelf de kunstmatige intelligentie in te stellen voor een optimale ervaring.

Download de demo via Filefront. Overigens heeft Capcom ook een patch uitgebracht voor MotoGP 08. De PC-versie van de game kampte met installatieproblemen, waardoor het spel niet te spelen was. Het is onduidelijk welke problemen de patch precies oplost, maar "Baat het niet dan schaadt het niet", zei onze oma altijd.