Nieuws

Hoogtepunten: Schets van map uit Call of Duty: Warzone 2 mogelijk gelekt

Met diverse namen en veel water

Geschreven door Michel Musters op
Een schets van de map van het vervolg op Call of Duty: Warzone is mogelijk uitgelekt.

Journalist Tom Henderson, die wel vaker informatie uit de game-industrie op voorhand lekt, heeft een zelf getekende map gepubliceerd bestaande uit diverse plekken op de map van de nieuwe game. 

Belangrijke punten op de map zijn onder andere Modern City, Oasis, Quarry, Old Town, Harbor, Hydro Station, Oilfield, Airport, Fort, Observatory en Caves. 

Opvallend aan de kaart is onder andere dat er veel water op te vinden is. Volgens Henderson kunnen spelers in Warzone 2 dan ook zwemmen. Dit is niet mogelijk in de maps van de eerste Warzone.

Officieel is alleen bekend dat de nieuwe Warzone wordt ontwikkeld door Infinity Ward, de studio die ook werkt aan het op 28 oktober uit te komen Call of Duty: Modern Warfare 2. Wanneer Warzone 2 verschijnt is echter niet bekend.

Een week geleden lekten er wel diverse mogelijke details uit over Warzone 2. Henderson kon die details toen ook al bevestigen. Zo zou de nieuwe Warzone veel overeenkomsten hebben met Blackout, de eerste battle royale-achtige modus binnen de Call of Duty-franchise. Warzone 2 zou bijvoorbeeld door de computer bestuurde vijanden hebben die zich in zogenaamde 'strongholds' schuilhouden. Spelers moeten deze basissen infiltreren en bevrijden om ze over te nemen.

Spelers zouden daarnaast een tas dragen waarin ze meer loot en killstreaks kunnen bewaren - men zou nog altijd loot kunnen oprapen tijdens het spelen. Het indelen van de inventory van deze tas zou een belangrijk onderdeel van de gameplay worden.

Call of Duty: Warzone 2

Dit artikel delen:

Lees meer

We hebben Yoshi in z'n gezicht getrapt in Mario Strikers: Battle League - Bonuslevel 111 Review: Hisense 100LG9-B12 Laser TV
0

Reacties op: Hoogtepunten: Schets van map uit Call of Duty: Warzone 2 mogelijk gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.