Scherpere versies Silent Hill 2-afbeeldingen opgedoken

Scherpere versies Silent Hill 2-afbeeldingen opgedoken

Er zijn scherpere versies opgedoken van de gelekte Silent Hill 2-afbeeldingen.

De afbeeldingen worden gedeeld door twitteraar Rebs Gaming die eerder correcte informatie deelde over Assassin's Creed Mirage. "De Silent Hill 2 lijken echt te zijn", schrijft hij. "Hier zijn duidelijke versies van de vage afbeeldingen die ik deelde. Een volgend Silent Hill-lek volgt snel." De scherpere afbeeldingen zijn hieronder te bekijken. 

De afbeeldingen zouden volgens insider Dusk Golem afkomstig zijn van een interne pitch voor de game. "Deze komen van een interne demo van Bloober voordat de game groen licht kreeg, dus het is een proof of concept zonder budget. Dit is niet hoe de game er uiteindelijk uit zal zien." De afbeeldingen zijn hieronder in de tweets te bekijken.

Eerder kwamen geruchten naar buiten dat Bloober Team, de maker van The Medium, Blair Witch en Layers of Fear, zou werken aan een remake van Silent Hill 2. De remake zou vernieuwde puzzels en verschillende nieuwe eindes bevatten. De game zou tijdelijk exclusief worden voor PlayStation. Of dit gaat om de PlayStation 4 en PlayStation 5 of alleen de PS5, is niet bekend. Officieel is de remake nog niet aangekondigd.

Silent Hill 2 kwam oorspronkelijk in 2001 uit voor de PlayStation 2 en werd ontwikkeld door Konami en Team Silent. In 2012 kwam de laatste Silent Hill-spin-off, Silent Hill: Book of Memories, uit voor de PlayStation Vita en sindsdien is het stil rond de horrorfranchise. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als dit van een pitch is kan het dus net zo goed zijn dat het project helemaal niet is goed gekeurd (en dus niet in ontwikkeling is).

0
test

@The_Stifmeister Klopt, maar ik hoop het wel. Deze heb ik in mijn jeugd gemist en naar het schijnt is dit 1 van de betere.

0
test

@do365nic Ik hoop het ook van harte. Ik vind het de beste uit de serie.

0
test

@do365nic De beste van alle delen. Spooky sfeer, beste verhaal (deel 1 en 3 zijn 1 verhaal, dit is er doorheen gewoven), bedacht door de originele makers (deel 1.2 en 3 zijn van Team Silent). Ik zou zoooo graag een PS5 remake hiervan zien. En veel fans!!

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou