'Scherm Wii 2-controller is 6 inch groot' | Gamer.nl

'Scherm Wii 2-controller is 6 inch groot' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze site beweert dat de projectnaam van de spelcomputer Project Cafe is, dat het apparaat draait op een PowerPC-proce or van IBM met drie cores en een grafische chip heeft van Ati. De Wii werkt ook op de grafische techniek van Ati en IBM's PowerPC-techniek wordt in verschillende vormen gebruikt in de Wii, Xbox 360 en PlayStation 3.

Volgens 01net zou het apparaat 512 megabyte aan intern geheugen hebben. Dat is aanzienlijk meer dan de 88 megabyte van de Wii en net zoveel als de Xbox 360. Bovendien gebruikt de Xbox 360 ook een PowerPC-proce or met drie cores en een grafische kaart van Ati. Als deze informatie klopt, dan lijkt het onwaarschijnlijk dat de Wii-opvolger veel krachtiger is dan de PlayStation 3 en Xbox 360. Die bewering werd eerder vandaag gedaan door bronnen van CVG en IGN.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou