Schema speciale personages Animal Crossing: New Horizons bekend

Schema speciale personages Animal Crossing: New Horizons bekend

Het schema van de speciale personages in Animal Crossing: New Horizons, zijn bekend. Een dataminer vond de informatie in de bestanden van de game.

Uit de gegevens blijkt dat spelers elke week sowieso Leif, Sahara of Kicks kan verwachten op een doordeweekse dag. Dit patroon geldt voor spelers die de kledingwinkel op hun eiland hebben. De twee dagen die overblijven worden gevuld door Gulliver, Label, CJ, Flick of Redd. De personages die in de week niet zijn komen opdagen, krijgen een hogere kans om in de opvolgende week het eiland te bezoeken.

De personages Celeste en Wisp zijn niet afhankelijk van dit schema en bezoeken het eiland op een willekeurige dag. De zus van Blathers komt wel vaak langs als er een vallende sterrengolf op het eiland plaatsvindt.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier onze review over deze game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nou sinds de verplichte 2x dat Redd langskomt, heb ik hem niet meer gezien... Moet zeggen dat ik voor mijn gevoel ook nog nooit een meteor shower heb gehad op mijn eiland.

0
test

@alex201 Ja dat heb ik dus ook, ik heb één keer als een idioot 30m naar de lucht staan kijken maar geen vallende ster gezien terwijl Celeste op het eiland was en meerdere eilandbewoners over een meteor shower hadden gesproken.

0

Aanbevolen voor jou